TB belum nafi dia ejen UMNO

oleh Tulang

Sejak artikel “Sah Tulang Besi Ejen UMNO” ditulis pada 31 Mac 2010,

https://tulangbesi.wordpress.com/2010/03/31/sah-tulang-besi-ejen-umno/

Tulang Besi masih belum menafikannya lagi. Kalau ini dikatakan khabar angin, maka mengikut logik dan peraturan TB, bahawa khabar angin ini betul.

TB selalu berhujah bahawa “khabar angin di Malaysia selalunya betul” dan TB berikan contoh “khabar angin kononnya Anwar Ibrahim dipukul oleh Rahim Nor, IGP, akhirnya betul berlaku”.

TB berhujah cara pak pandir. TB tidak tahu fakta sebenar dalam isu itu dan cuba bermain dengan logik.

Kini khabar angin mengenai TB ejen UMNO semakin bertiup kencang. TB sudah mula diam sebentar menyerang TGHH dan pimpinan PAS.

TB membiarkan TGNA diserang oleh blogger celaka Kickdafella. TB tidak mahu membela TGNA, dan membiarkan TGNA dicaci dan dimaki oleh Kickdafella, kawan TB yang membocorkan rahsia PAS Kelantan bersamanya.

Baca info ini: http://kayukelat.blogspot.com/2010/04/tgna-di-serang-oleh-blogger-celaka.html

 TB dan kumpulan usrah minuman “arak” barbican kini menunggu arahan untuk serangan seterusnya, mungkin selepas penamaan calon PRK Hulu Selangor atau selepas itu. Usrah barbican? http://freezoneterengganu.blogspot.com/2010/04/usrah-dan-upacara-ratib-ug-ug-ug.html

Kita tunggu dan lihat apa terjadi.

PS: Tambahan info berkaitan http://www.tranungkite.net/v10/modules.php?name=News&file=article&sid=3824

Advertisements

1 Comment »

  1. kayukelat said

    tulangbesi sibuk dengan misi membawa umno ke singapura pulak, maklumlah maulana tulangbesi ni dapat maklumat dari pejabat perhubungan umno disingapura, selepas puas melemparkan khabar angin dalam malaysia, dia beralih arah ke singapura pula, lusa nanti beralih ke kemboja pulak, islam kemboja ada umno gak nanti, melayu patani pun ada umno hatta burma pun ada umno, nasib baik pas tak ada kat sana, kalau tidak jenuh melayan org sana kena bersumpah aje, dahlah negara orang bukan islam memerintah. tb, lu jadi perdana menteri kat negara gotham city lagi baik, lu boleh melalut bersama joker kat sana, mesti tb kata kitaorang tak faham bahasa kiasan dia yang tinggi ilmu mantik, laduni dan segala ilmu yang diajar semasa menuntut di usa dulu. lu tak menuntut dengan yahudi ke TB? kalau menengok pada cara lu berhujah memang ada iras iras dah.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: