TB habis modal tapi nak menyalak juga

oleh Tulang

TB sudah habis modal. Dia menyalak lagi dengan serangan ke atas jentera PAS di Hulu Selangor, dan salakannya kali ini lemah tak bermaya sebab dia sudah kehabisan modal dan hujah.Mungkin sebab demam 2 minggu lepas belum baik.  Eloklah minum barbican (beer halal) yang TB suka sangat sampai dai kata jumpa barbican tu kat Mekah  https://tulangbesi.wordpress.com/2010/04/10/tb-melenting-sebab-barbican-babikan

Dalam keadaan separuh mamai sebab minum barbican (beer  halal) dalam usrah barbican, TB kutip berita dari malaysianinsider dan menggunakan berita itu untuk menghina ahli PAS dan PAS itu sendiri.

TB juga menyalak menyebut nama Tim. Presiden dan diulang lagi lagu UG yang sudah tidak lagi dipasang dan didengar lagi. TB syok sendiri. Mungkin sudah ketinggalan zaman atau mamai sebab minum barbican. Dato’ Ustaz Tuan Ibrahim telah arahkan supaya lagu UG tidak dinyanyikan lagi, tetapi TB mencabar Pengerusi JK Disiplin PAS Pusat nampaknya. Tunggu ajalah TB, nanti adalah orang akan buat aduan salah laku disiplin atas TB.

Mungkin kalau orang Terengganu atau Selangor buat aduan, TB akan sengeh-sengeh sebab dia akan kata memang dua negeri ini sokong UG sebab tu tak suka dengan TB. Kepada rakan-rakan dari negeri lain, Perlis, Kedah, Perak, P.Pinang, N. Sembilan, Melaka, Johor, Pahang, Kelantan, Sabah dan Sarawak yang berminat untuk MENGAJAR Tulang Besi yang KURANG AJAR ini, saya syorkan supaya buat aduan salah laku disiplin ke atas Tulang Besi yang sedang menghina PAS dan jentera PAS serta ahli jamaah dan jamaah PAS seluruhnya sedangkan dia mengaku dia ahli PAS. Biar banyak aduan dari banyak tempat. Barulah TB tahu dia langit tinggi rendah.

Sila gunakan maklumat di sini untuk hantar surat aduan:

https://tulangbesi.wordpress.com/2010/03/31/salah-laku-tb-fasal-82-tatatertib-ahli/

https://tulangbesi.wordpress.com/2010/03/27/aduan-salah-laku-disiplin-abd-rahman-talib/

Advertisements

1 Comment »

  1. tulangbesi said

    baca komen blogger yang memberi reaksi terhadap niat jahat TB ke atas PAS dalam PR

    http://ali-zaidan.blogspot.com/2010/04/rahman-talib-penyambung-lidah-umno.html

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: