Sudah dijangka Tulang Besi akan buat fitnah

oleh Tulang

Seperti yang dijangka Tulang Besi atu TB@Rahman Talib akan terus buat fitnah menjelang Pemilihan JK PAS Pusat yang akan berlangsung di dalam Muktamar Tahunan PAS pada 3 Jun 2011 ini. Dalam blog TB bertarikh 18 Mei 2011, TB membuat fitnah bahawa nama YB Dr Dzulkefli Ahmad tidak ada dalam senarai pencalonan sedangkan dalam Harakahdaily bertarikh 17 Mei 2011 http://bm.harakahdaily.net/index.php/headline/3326-presiden-pas-kekal-6-layak-tanding-timbalan , nama YB Dr Dzulkefly ada dalam senarai berkenaan.

Apakah TB tidak membaca? Apakah TB tidak buat homework seperti masa lalu? Apakah TB tidak tahu membaca? Atau tidak ada akses ke Internet pada 17 Mei 2011?

Tidak cukup dengan fitnah itu, TB buat tuduhan khinzir buta bahawa kononnya ini satu konspirasi

Memang sah bahawa Tulang Besi ini busuk perut sampai ke usus sepertimana Tun Mahathir kata UMNO ini busuk perut sampai ke usus.

Wahai Tulang Besi, berhentilah buat fitnah atas PAS. Tak payah bersumpah macam Dato’ Eskay lagi seperti mana Tulang Besi pernah bersumpah laknat sebelum ini di dalam blognya setahun yang lalu.

Tak ada untungnya Tulang Besi buat fitnah jahat ini kecuali alfulus fiddunia walmampus fi akhirat. Semoga Allah memberi petunjuk kepada kita semua supaya melihat fitnah itu fitnah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: