Tulang Besi@ AbdulRahman Talib menyalak semula apabila gagal jadi calon PKR

oleh Tulang

Manusia lidah bercabang seperti Tulang Besi@ AbdulRahman Talib  yang belum selesai dendam terhadap Presiden PAS terus menyalak selepas keputusan PRU 13 diumumkan.

Tulang Besi mengamuk

Sebelum ini dia menyerang semua pimpinan Dewan Ulamak PAS Pusat dan Dewan Pemuda PAS Pusat secara terbuka, dan menyerang Presiden PAS secara berlapik. Tetapi kali ini Tulang Besi@ AbdulRahman Talib, semakin celupar dan biadab terhadap Presiden PAS secara terang-terangan.

Entah apa kisahnya dia marah sangat dalam isu UG yang dah lama berkubur dan tidak diperkatakan lagi, tiba-tiba manusia dua alam kini bangkit dari kesunyian dan menyalak seperti anjing menyalak bukit di dalam blognya malaysiawave.net

Kebodohan dan kesombongan Tulang Besi@ AbdulRahman Talib  ini terserlah ketika dia cuba menjadi hero di depan Pejabat Keadilan Rakyat memaki pemberita dan juru gambar sebelum PRU baru-baru ini.

Ahli PKR dan ahli PAS tahu bahawa Tulang Besi@ AbdulRahman Talib  sudah bertahun cuba menunjukkan belangnya depan DSAI untuk meyakinkan DSAI kononnya dia hebat dan patut menjadi calon PKR. Malang apa yang dia lakukan selama ini hanya sia-sia sahaja. Pimpinan PKR, termasuk YB Azmin yang suka kepada watak kurang ajar dan biadab Tulang Besi@ AbdulRahman Talib, tetapi tidak yakin dengan Tulang Besi@ AbdulRahman Talib. Mungkin sebab Tulang Besi@ AbdulRahman Talib hanya tin kosong, kuat bunyi bila diketok tapi kosong di dalam.

Tulang Besi@ AbdulRahman Talib …..anda boleh teruskan tunjuk garang dan benci pada UMNO, BN dan SPR untuk pujuk DSAI dan YB Azmin yang anda memang hebat, tapi belum cukup hebat.

Tulang Besi@ AbdulRahman Talib terpaksa buat video sendiri dan letak videonya di Youtube untuk merasionalkan perbuatan bodoh dan biadabnya terhadap pemberita akhbar. Cuba anda baca komen orang yang melihat video ini. Dia cuba tunjuk garang sebab dia nak cari populariti dalam politik

Inilah video peristiwa Tulang Besi@ AbdulRahman Talib yang memaki pemberita akhbar; cuba baca komen orang ramai terhadapnya. Dia nak cari populariti dalam politik dengan tektik murahan.

Dan satu lagi video yang menunjukkan betapa ‘garangnya’ Tulang Besi@ AbdulRahman Talib depan pejabat PKR dengan harapan PKR akan ambil dia sebagai calon PRU 13, tapi malangnya hampas, PKR tahu perangai manusia dua alam seperti Tulang Besi@ AbdulRahman Talib ini.

Tulang Besi@ AbdulRahman Talib boleh cuba lagi kerja keras untuk jadi calon. Anda masih muda dan ada masa lagi untuk kempen calonkan diri. Mungkin DAP atau PSM boleh pertimbangkan kehebatan anda agaknya. Lagipun bapa saudara anda adalah seorang sosialis yang hebat dan terkenal. Atau kalau Tulang Besi@ AbdulRahman Talib terhingin sangat nak jadi YB, elok masuk UMNO ikut Zulkifli Nordin, yang pernah beliau puja satu masa dulu, atau ikut Dr Hassan Ali yang pernah melantik Tulang Besi@ AbdulRahman Talib sebagai pegawai khas Dr Hassan Ali semasa Dr Hassan Ali jadi Pesuruhjaya PAS Selangor.

Sahabat baik yang juga mentor kepada Tulang Besi@ AbdulRahman Talib iaitu Norman Toha telah ikut Dr Hassan Ali, mengapa mentee Norman Toha ini tidak ikut sama ikut mentor dia?

Sila baca lagi: http://darisungaiderhaka.blogspot.com/2013/03/panas-blogger-tulang-besi-mengamuk-di.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: